Skip to content

OVER RVD

rik van domselaar

Ik ben Rik van Domselaar!

Nu weet je ook gelijk waar RVD voor staat! 😉 Zo ongeveer mijn hele leven ben ik bezig met sport. Dat begon natuurlijk als kleine jongen op het voetbalveld en breidde zich uit tot opleiding en nu heb ik van sport (of beter gezegd: mensen helpen met sport) mijn werk gemaakt.

Toen ik na de middelbare school besloten had dat ik verder wilde in de sport, ben ik de opleiding Sport en Bewegen gaan volgen. Na deze 4-jarige MBO-opleiding wilde ik meer. Ik maakte de stap naar het HBO met de opleiding Sportkunde. Gedurende deze opleiding verdiepte ik mijn kennis op het gebied van sport en voeding.

Ik deed ervaring op bij Uniek Fitness als sportinstructeur, liep een stage als buurtsportcoach voor de gemeente ‘s-Hertogenbosch en mocht me bij Rugby Academie Zuid richten op het verbeteren van de fysieke vaardigheden van rugbytalenten.

Na de opgedane theoretische kennis en praktijkervaring wil ik meer mensen helpen met een gezonde leefstijl. Daarom richtte ik RVD Personal Training & Coaching op waarmee ik me wil inzetten voor een gezondere wereld.

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Lees dan meer over de training die ik geef of bekijk de pakketten die ik aanbied. Bij vragen kun je me een appen, bellen of mailen!

Groeten,
Rik

0 K+
Happy Gym Users
0
Square Metters of Space
0 +
Useful Equipment
0 +
Strongest Instructors

Book FREE Trial

We know that getting back into fitness is tough! Let us help you achieve your weight boxing workouts.

×