Skip to content

Online Coaching

ONLINE COACHING IS IETS VOOR JOU!

Je kunt bij RVD Personal Training & Coaching ook kiezen voor een online coaching pakket. Ik hoor je denken, online en sporten. Hoe gaat dat samen? Ik zal het eens voor je op een rijtje zetten!
Online coaching is bedoeld om je op verschillende vlakken net even dat zetje in de goede richting te geven of zekerheid te geven over je aanpak. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van training of voeding. We kunnen samen een geschikt trainingsschema of beweegplan maken wat bij jou past.

personal-training-pakketten

VOEDINGSTIPS EN MENTAL SUPPORT

Heb je moeite met gezond eten of twijfel je of je het goed doet? Het is ook mogelijk om online voedingsbegeleiding te krijgen. Zo gaan we samen aan de slag om je leefstijl op een juiste manier vorm te geven! Natuurlijk is ook het mentale gedeelte hierbij erg belangrijk. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik de juiste keuzes maak en blijf maken? Hoe doorbreek ik bepaalde gewoontes en zorg ik dat deze niet meer terug komen? Met 2 of 4 sessies per maand is de begeleiding uitstekend in te passen in je drukke leven en kost dus betrekkelijk weinig tijd.

Book FREE Trial

We know that getting back into fitness is tough! Let us help you achieve your weight boxing workouts.

×