Skip to content

Online Trainingspakket

ZELF AAN DE SLAG MET EEN ONLINE TRAININGSPAKKET

Je wilt graag zelf trainen in de sportschool en het liefst nog goed en verantwoord ook. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Waar moet je beginnen? Wat past bij jou? En met wat voor training en intensiteit ga je progressie boeken? Tja, dat zijn goede vragen en natuurlijk zijn de antwoorden per persoon of per doel verschillend. Dit is lastig om zelf in te richten en op te bouwen op een verantwoorde manier. Daarom help ik je graag op weg met een online pakket! Hiermee kun je zelf aan de slag, thuis of in de sportschool.

personal-training-pakketten

We starten het online trainingspakket met een kennismaking waarin we samen kijken wat jij nodig hebt. Daarna wordt een trainingsschema speciaal voor jou samengesteld. Op het schema worden de oefeningen gedetailleerd uitgelegd, inclusief voorbeeld video. Kan niet mis gaan dus! Je hebt de zekerheid van een goed schema wat aansluit op jouw wensen en je kunt toch zelfstandig aan de slag.  

Naast een trainingsschema valt het online trainingspakket ook te combineren met het voedingsprogramma VYTAL en de daar bijhorende metingen en wegingen, ideaal en compleet dus.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in of stuur gerust even een berichtje via de WhatsApp button. Ik zeg doen!

Book FREE Trial

We know that getting back into fitness is tough! Let us help you achieve your weight boxing workouts.

×