Skip to content

VYTAL VOEDINGSAPP

DE MEEST COMPLETE VOEDINGSAPP

Ook bij RVD Personal Training & Coaching blijven we op zoek naar nieuwe methodes en programma’s. Alles met als doel het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken een gezonde levensstijl te hanteren. We zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met Vytal, de meest complete voedingsapp ooit. Hiermee leren we je op een gezonde manier te eten en de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Je hoeft jezelf namelijk niet te verhongeren om af te vallen. Je moet er alleen voor zorgen dat je het juiste eet. En dat kan vanaf nu dus eenvoudig met onze voedingsapp Vytal.

LEKKERE RECEPTEN IN EEN HANDOMDRAAI

Met VYTAL kan ik je nog beter begeleiden op het gebied van voeding. Binnen no-time stellen we een gevarieerd voedingsschema samen, geheel afgestemd op jouw wensen. Gezond afvallen of aankomen en gevarieerd eten was nog nooit zo eenvoudig!

Elke dag staan er in de app op je telefoon maaltijden voor je klaar. Eet je liever toch iets anders? Met een druk op de knop wissel je je maaltijd in voor een ander recept. VYTAL houdt rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren en bereidingstijd. We stemmen alles af op jouw wensen.

WE VERTELLEN JE GRAAG MEER

Bij elke maaltijd vind je een complete ingrediëntenlijst. Daarnaast staat het recept stap voor stap uitgeschreven en vind je ook alle voedingswaarden terug. Wil je meerdere porties in één keer bereiden of voor meerdere personen koken? No worries! Het aantal porties en de portiegroottes pas je eenvoudig aan.

Binnen de app vind je eenvoudig je statistieken en kun je bepaalde instellingen wijzigen. We monitoren samen je voortgang, zodat we tussentijds eventueel aanpassingen kunnen maken om nog sneller je doelen te behalen. Benieuwd naar VYTAL? Stuur ons een bericht via de contactpagina of via de Whatsapp-button! Ik beantwoord je vragen zo snel mogelijk.

Book FREE Trial

We know that getting back into fitness is tough! Let us help you achieve your weight boxing workouts.

×